Nieuws

Tweetal verdacht van diefstal mobiele telefoons

Tweetal verdacht van diefstal mobiele telefoons
Aan de Oude Oeverstraat in Arnhem zijn in de nacht van 4 op 5 oktober een man en een vrouw aangehouden omdat ze verdacht worden van diefstal van meerdere mobiele telefoons.Een man sprak agenten aan omdat de telefoon van zijn vriendin was gestolen.
ARNHEM - Aan de Oude Oeverstraat in Arnhem zijn in de nacht van 4 op 5 oktober een man en een vrouw aangehouden omdat ze verdacht worden van diefstal van meerdere mobiele telefoons.Een man sprak agenten aan omdat de telefoon van zijn vriendin was gestolen.
Met behulp van de track& trace app op die telefoon, had hij de telefoon teruggevonden in een steegje aan de Kortestraat. Daar lagen nog 8 andere mobiele telefoons.
De agenten hebben daarna in het steegje gewacht om te kijken wie de telefoons op kwam halen en konden zo het duo aanhouden. Het gaat om een 30-jarige man uit Roemenië en een 28-jarige vrouw uit Brussel. Na controle bleek dat ze een dag eerder al waren aangehouden in Eindhoven. Ook daar werden ze verdacht van de diefstal van een mobiele telefoon. De politie probeert de telefoons terug te krijgen bij de rechtmatige eigenaren.