Nieuws

Uur lang 'Zeg me dat het niet zo is' op Radio Gelderland

Uur lang 'Zeg me dat het niet zo is' op Radio Gelderland
Als apotheose van De Gelderse Top 100 zendt Radio Gelderland vanavond van 18.00 tot 19.00 uur een special uit met enkel versies van de nummer 1: 'Zeg me dat het niet zo is' van Frank Boeijen.Daarin talloze mooie uitvoeringen van het nummer: een live versie en Frank Boeijen samen met artiesten als Ramses Shaffy, Edsilia Rombley, Ruben Hein, Liesbeth List en Brigitte Kaandorp.
ARNHEM - Als apotheose van De Gelderse Top 100 zendt Radio Gelderland vanavond van 18.00 tot 19.00 uur een special uit met enkel versies van de nummer 1: 'Zeg me dat het niet zo is' van Frank Boeijen.Daarin talloze mooie uitvoeringen van het nummer: een live versie en Frank Boeijen samen met artiesten als Ramses Shaffy, Edsilia Rombley, Ruben Hein, Liesbeth List en Brigitte Kaandorp.
Pianist Ton Snijders, de vaste begeleider van Frank Boeijen, speelt een improvisatie van 'Zeg me dat het niet zo is'.
Daarnaast praat presentator Eric van de Berg uitgebreid met Frank Boeijen over het lied en we horen waarom Marco Borsato en Ernst Daniel Smid het nummer zo waarderen. Diverse luisteraars lichten toe welke bijzondere plaats het lied in hun leven heeft.