Nieuws

Restaurant Caspar: 'Het is echt bizar'

Restaurant Caspar: 'Het is echt bizar'
Restaurant Caspar in Arnhem zat zaterdagavond dan wel niet helemaal vol, toch kunnen ze spreken van een succesvolle avond.
ARNHEM - Restaurant Caspar in Arnhem zat zaterdagavond dan wel niet helemaal vol, toch kunnen ze spreken van een succesvolle avond.
De kok van het restaurant was ziek geworden en er was geen vervanger te vinden. De eigenaar wilde de zaak niet dichtgooien en kwam met een ludieke actie als oplossing. Gasten konden namelijk kiezen voor chinees of pizza's van lokale afhaalrestaurants.

Bezoek van fotografen en telefoontjes van radiostations

De actie van het restaurant viel niet alleen de gasten op, maar ook de journalisten van verschillende media. Caspar kreeg bezoek van fotografen en werd platgebeld door lokale en landelijke media. 'Dit hadden we niet verwacht. Het is echt bizar. We krijgen telefoontjes van Q-Music, Het Parool en we staan zelfs in de Telegraaf. We waren zaterdag helemaal niet blij met de situatie, maar uiteindelijk was het allemaal dus wel heel leuk', aldus medewerker Cor.
Op pagina drie van de krant van wakker Nederland! pic.twitter.com/cRrVS3Shsx
— Caspar (@Caspar_Arnhem)
Op de vraag of het restaurant nou vaker zo'n actie gaat houden, was het antwoord duidelijk: 'Nee'. 'Dit was een echte noodsituatie. Maar alle aandacht is zeker een leuke bijkomstigheid.'