Nieuws

Nakamba tekent contract bij Vitesse

Nakamba tekent contract bij Vitesse
Marvelous Nakamba heeft een contract getekend bij Vitesse.
ARNHEM - Marvelous Nakamba heeft een contract getekend bij Vitesse.
De middenvelder was al enkele weken op proef bij de Arnhemse club. De 20-jarige Zimbabwaan zette woensdagmiddag zijn handtekening onder een vierjarig contract. Nakamba komt over van AS Nancy in Frankrijk. De jeugdinternational sluit aan bij het eerste elftal als de noodzakelijke papieren in bezit zijn van Vitesse.
Technisch directeur Mo Allach reageert op de website kort op de transfer van de Afrikaan: 'Marvelous Nakamba heeft vanaf de eerste dag als persoonlijkheid en op voetbaltechnisch gebied veel indruk gemaakt. We zijn dan ook verheugd om zijn stageperiode te belonen met een contract.'
Marvelous Nakamba is blij bij Vitesse een kans te krijgen. 'De afgelopen weken heb ik stage gelopen bij Vitesse en dat is goed bevallen. Ik houd van de manier van spelen en ben sinds mijn eerste dag in een warme en professionele omgeving terecht gekomen. Ik hoop snel mijn opwachting te kunnen maken.” 
Nakamba is de zesde aanwinst voor dit seizoen. Eerder legde Vitesse al Arnold Kruiswijk, Denys Oliinyk, Bertrand Traore (huur Chelsea) en Wallace (huur Chelsea) en Abiola Dauda vast. De laatste is de beoogde nieuwe centrumspits. Mogelijk krijgt de Nigeriaan zaterdag thuis tegen Cambuur zijn eerste speelminuten in de hoofdmacht.
Foto: Vitesse