Nieuws

Robert Gesink en Wilco Kelderman tekenen bij

Robert Gesink en Wilco Kelderman tekenen bij
De wielrenners Robert Gesink en Wilco Kelderman blijven loyaal aan hun ploeg.
AALTEN - De wielrenners Robert Gesink en Wilco Kelderman blijven loyaal aan hun ploeg.
Ze hebben hun contract met Belkin met 2 jaar verlengd. De ploeg gaat volgend jaar verder met De Lotto en BrandLoyalty als hoofdsponsors.
Anders dan Bauke Mollema en Lars Boom hebben de Gelderlanders besloten te blijven. Ook Steven Kruijswijk tekende bij. Algemeen directeur Richard Plugge is er blij mee. 'Met Robert, Wilco en Steven houden we de top van de klassementsrenners in ons midden. We zijn trots dat zij hebben gekozen voor onze visie. Samen met Laurens ten Dam, Moreno Hofland en Sep Vanmarcke hebben we nu een ijzersterke kern in ons team.'
Robert Gesink uit Aalten rijdt al sinds 2007 voor de ploeg, die eerst werd gesponsord door Rabobank. Het grote talent Wilco Kelderman uit Barneveld kwam in 2011 bij de ploeg en werd dit jaar al zevende in de Ronde van Italië. Voor Kelderman was veel belangstelling van buitenlandse ploegen.
Happy that I'll stay for 2 more years with this great team! #Lotto-Brandloyalty
— Wilco Kelderman (@W1lcokelderman)
Beide coureurs starten volgende week in de Ronde van Spanje. Kelderman maakt zijn debuut in de Vuelta, Gesink eindigde daar bij drie deelnames telkens in de top tien.