Nieuws

Julianatoren ontkent doodsbedreiging door eigenaar

Julianatoren ontkent doodsbedreiging door eigenaar
Pretpark Julianatoren ontkent dat de eigenaar van het park een bezoekster in dronken toestand met de dood zou hebben bedreigd.
APELDOORN - Pretpark Julianatoren ontkent dat de eigenaar van het park een bezoekster in dronken toestand met de dood zou hebben bedreigd.
Dat laat het pretpark in een verklaring weten.
Het voorval vond volgens de politie vorige week dinsdag plaats rond 23.30. Er is nog geen aangifte gedaan door de vrouw. Hieronder de verklaring van pretpark Julianatoren:

Verklaring Julianatoren

Naar aanleiding van een Facebook bericht van Ilona Blok, eigenaar/directeur bij Let’s Play Music, is er de nodige commotie ontstaan omtrent een voorval dat zich meer dan een week geleden heeft voorgedaan op het terrein van de Julianatoren tussen 23 uur en 23.30, ruim na sluitingstijd.
Achtergrond van dit voorval was een zakelijk meningsverschil tussen enerzijds Ilona Blok en haar man Adri Blok en anderzijds de eigenaar van de Julianatoren.Op de bewuste avond waren Ilona Blok en haar man Adri Blok nog aanwezig op het terrein, terwijl alle andere bezoekers allang weg waren. Ilona Blok en Adri Blok kende één van de medewerkers van het park voor wie zij een grote toekomst zagen als zanger. Door hen was eerder al aan de Julianatoren om sponsoring gevraagd voor deze medewerker, maar daarvoor bestond geen interesse.
De discussie over de medewerker werd door Adri Blok op de bewuste avond eerder al opgerakeld met de eigenaar en vervolgens wederom toen zij werden verzocht het park te verlaten, aan welke oproep in eerste instantie geen gehoor werd gegeven. Daarbij is niemand mishandeld of geslagen zoals Ilona Blok ten onrechte beweert in haar facebook bericht. Dit wordt ook bevestigd door de aanwezige personeelsleden bij wie direct navraag is gedaan naar aanleiding van het voorval. Er is, ook door de later ter plekke gekomen politie, geconstateerd dat geen verdere maatregelen nodig waren.
De Julianatoren is een familiepark en er is de Julianatoren veel aan gelegen om haar bezoekers een fantastische tijd in het park te bezorgen.