Nieuws

Uitzending intocht Vierdaagse anders dan anders

Uitzending intocht Vierdaagse anders dan anders
Omroep Gelderland zendt de intocht van de Vierdaagse uit, maar past de toon aan. Als gevolg van de vliegramp en de vele Nederlandse slachtoffers, is het verslag soberder.
ARNHEM - Omroep Gelderland zendt de intocht van de Vierdaagse uit, maar past de toon aan. Als gevolg van de vliegramp en de vele Nederlandse slachtoffers, is het verslag soberder.
Zowel op radio als op televisie zal de presentatie niet het gebruikelijke feestelijke karakter kennen. Voor radio worden ook de muzieklijsten doorgenomen om indien nodig de muziekkeuze aan te passen. Op onze website worden liveblogs bijgehouden over de ontwikkelingen rondom de Vierdaagse maar ook over de Gelderse slachtoffers die te betreuren zijn.
De intocht wordt vanaf 14.00 uur live uitgezonden bij Omroep Gelderland en 8 andere regionale omroepen. Ook het Vierdaagse Journaal met Harm Edens vanaf 18.20 zal met respect voor de slachtoffers en nabestaanden van de vliegramp een samenvatting van de dag geven. 
Directeur Guus van Kleef van Omroep Gelderland: 'Het zal anders dan anders zijn. Maar wat niet verandert, is dat we op een journalistieke manier aandacht geven aan wat nodig is.'