Nieuws

Beautyfabriek Doetinchem rouwt om MH17-dode

Beautyfabriek Doetinchem rouwt om MH17-dode
De medewerkers van de Beautyfabriek in Doetinchem weten het zo goed als zeker: hun collega Barbara de Bruin is met haar gezin bij de vliegramp van vlucht MH17 omgekomen.
DOETINCHEM - De medewerkers van de Beautyfabriek in Doetinchem weten het zo goed als zeker: hun collega Barbara de Bruin is met haar gezin bij de vliegramp van vlucht MH17 omgekomen.
Op Facebook meldt de nagelstudio annex kapsalon rond 9.30 uur: 'Vanochtend bereikte ons het droevige bericht dat onze laserspecialiste Barbara de Bruin naar alle waarschijnlijkheid is omgekomen bij de vliegramp boven Oekraïne.. We zijn er stil van.'

Medeleven

Volgens een receptioniste wordt het bedrijf overspoeld door telefoontjes. 'Barbara had een vaste klantenkring. Veel mensen leven mee.'
Rond 10 uur vrijdagochtend maakte Malaysian Ariles bekend dat zeker 173 Nederlanders zich aan boord van het ramptoestel bevonden. Het bevestigde aantal Nederlanders stond eerder op 154.
Later op de dag geeft de luchtvaartmaatschappij de passagierslijst vrij met alle nationaliteiten. Van 20 passagiers is de nationaliteit nog niet vastgesteld. Dat daar nog onduidelijkheid over is, komt doordat veel passagiers waren overgestapt.