Nieuws

Meeste bewoners ontruimde huizen Tiel weer terug

TIEL - De meeste bewoners die in de nacht van donderdag op vrijdag hun appartement aan de Sint Walburgstraat in Tiel uitmoesten, zijn weer terug in hun woning.
Dat meldt de politie. De bewoners van 5 appartementen moesten hun appartement uit nadat in een woning aan het begin van de nacht brand ontstond. Een bewoonster kreeg rook binnen en werd ter plaatse behandeld. De bewoner van het appartement waar de brand ontstond kon vrijdagmiddag nog niet terug naar huis.

Ook brand in Voorst


Er was op meer plekken brand in de provincie. Zo'n 15 mensen moesten hun huis uit in een appartementengebouw aan de Rijksstraatweg in Voorst vanwege rook die vrijkwam bij een brand. Tegen half 6 had de brandweer het vuur in de woning op de begane grond onder controle. Die woning is volledig uitgebrand. De bewoners ervan kunnen nog niet terug. Bewoners van appartementen op de eerste verdieping konden wel terug naar huis. Een winkel op de begane grond heeft rookschade opgelopen.

Uitslaande brand in Beekbergen

Aan de Arnhemseweg in Beekbergen was een uitslaande brand in een bedrijfsverzamelgebouw. Het vuur ontstond tegen half 5 in een beautycentrum en zorgde voor dikke rookwolken. De rook trok in de richting van Beekbergen. De brandweer adviseerde om ramen en deuren te sluiten. Rond half 6 was de brand meester.
De oorzaak van de branden is nog niet duidelijk.