Nieuws

Eerder stoppen met werken of samen met collega's Oranje kijken

Eerder stoppen met werken of samen met collega's Oranje kijken
Vanavond vanaf 18.00 uur is het weer stil op straat.
ARNHEM - Vanavond vanaf 18.00 uur is het weer stil op straat.
Vrijwel iedereen kijkt naar Nederland - Australië. Het tijdstip is niet echt handig, omdat veel mensen normaal moeten werken. Hoe gaat u daarmee om ? Mag u van uw baas eerder naar huis of moet u werken met op de achtergrond de radio of tv aan.
Mark Leenders heeft een baas die iedereen wil hebben.
@OmroepGLD niet werken! Heb er vrij voor gekregen �� #topbaas
— Mark Leenders (@Mark_Leenders)
Floor Lieshout kan vanavond thuis kijken, maar maandagavond als Oranje tegen Chili speelt is Floor niet op tijd thuis.
@OmroepGLD @Stimenz kijkt maandagavond gezellig samen met collega's onder het genot van hapje en drankje uiteraard ná werktijd! ��
— Floor Lieshout (@FloorLieshout)
De actiegroep Sluis Eefde actiegroep midden-noord overhandigt vandaag handtekeningen aan de Tweede Kamer. Bewoners willen dat een tweede sluiskolk op een andere plek komt. Heel belangrijk, maar Anneke Koster wil wel op tijd thuis zijn.
@OmroepGLD wij hopen op tijd terug te zijn van aanbieden petitie sluis Eefde
— Anneke Koster (@anniekola)
Het is maar de vraag of Anneke op tijd thuis is. De Verkeersinformatiedienst verwacht dat de avondspits een stuk vroeger begint door de wedstrijd. De VID denkt dat de eerste files rond 15.00 uur ontstaan.
Wilma van Oss maakt zich helemaal niet druk om files. Zij zit lekker in de zon.
@OmroepGLD Wij kijken ivm vakantie lekker in d er kroeg op Kos!!!
— Wilma van Oss (@Oss2W)
Blijkbaar overleggen we tegenwoordig iets beter op het werk. Volgens de arbodiensten leiden de duels van Oranje niet tot toenemend ziekteverzuim. ArboNed heeft een paar tips voor werkgevers.
Minder #verzuim tijdens #WK2014? #ArboNed geeft u tips om samen met uw werknemers (sportieve) afspraken te maken. http://t.co/twuiQpw4ah
— ArboNed (@arboned)
Bij Omroep Gelderland gaat het werk ook gewoon door. Om 18.00 uur is er Gelderland Vandaag met Erik van der Pol. Frank van Dijk kan ook niet kijken. Hij is tot 19.00 uur te horen op Radio Gelderland.
En terwijl jullie voetbal kijken brengen @Polvander en ondergetekende het Gelders nieuws op radio en tv http://t.co/C3Y0NwevxE #frankgld
— Frank van Dijk (@radiovandijk)