Nieuws

Pop-upstore Dieren zoekt mening burgers

Pop-upstore Dieren zoekt mening burgers
Aan het Callunaplein in Dieren is woensdag een tijdelijke winkel geopend, gerund door de gemeente Rheden.
DIEREN - Aan het Callunaplein in Dieren is woensdag een tijdelijke winkel geopend, gerund door de gemeente Rheden.
Die wil namelijk van de inwoners weten wat zij van het winkelcentrum vinden. Ook met andere opmerkingen en ideeën zijn de burgers welkom.
Wethouder Nicole van Olland opende de pop-upstore op het Callunaplein 82 om 11.00 uur. De winkel is open tot en met 24 mei.

Sandwichborden

De gemeente is vooral geïnteresseerd in de ideeën over de herinrichting van het parkeerterrein en over de gebiedsvisie voor het totale winkelgebied. De aangevraagde uitbreiding van supermarkt Albert Heijn is voor de gemeente aanleiding om na te denken over de herinrichting van het parkeerterrein op het Callunaplein en over een gebiedsvisie voor het totale winkelgebied voor de lange termijn. Omwonenden en winkeliers van het plein zijn per brief uitgenodigd een bezoek te brengen aan de pop-upstore om te reageren op de plannen en ideeën aan te dragen. Via sandwichborden wordt het winkelend publiek attent gemaakt op de winkel.
Op vrijdag 13 juni gaat de winkel van 11.00 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 19.00 uur weer open om de bijgestelde plannen te laten zien.
Foto: gemeente Rheden