Nieuws

Nachtelijke voetballer (16) slaat boze buurtbewoner

Nachtelijke voetballer (16) slaat boze buurtbewoner
Een 58-jarige man uit Malden heeft vrijdagnacht klappen gekregen van een jongen die midden in de nacht aan het voetballen was.
MALDEN - Een 58-jarige man uit Malden heeft vrijdagnacht klappen gekregen van een jongen die midden in de nacht aan het voetballen was.
De politie heeft een jongen van 16 aangehouden.
De jongen was aan het voetballen op 't Grind. Het ging mis toen de man, een buurtbewoner, naar buiten kwam op het moment dat de bal richting zijn ramen werd geschopt. Toen hij de jongen aansprak werd hij geslagen. Daarna kwam ineens een tweede jongen aanrennen die de man een vuistslag in zijn gezicht gaf. Het slachtoffer ging daarna samen met een getuige achter de jongens aan.
De politie ging op zoek naar de jongens en vond een 16-jarige jongen ter hoogte van de Klinker. De jongen werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hij is zaterdagochtend weer vrijgelaten. Een familielid van de 16-jarige kwam in de loop van de nacht naar het politiebureau. Hij is daarbij aangehouden voor belediging van de politie. De politie doet nog onderzoek.