Nieuws

Woningcorporaties rivierengebied werken samen

Woningcorporaties rivierengebied werken samen
16 woningcorporaties in het Rivierengebied gaan het woningaanbod voortaan aanbieden op één website.De woningzoekende hoeft zich maar één keer in te schrijven en kan vervolgens in alle vier de regio's zoeken naar een woning.
GELDERMALSEN - 16 woningcorporaties in het Rivierengebied gaan het woningaanbod voortaan aanbieden op één website.De woningzoekende hoeft zich maar één keer in te schrijven en kan vervolgens in alle vier de regio's zoeken naar een woning.
De corporaties zeggen dat de samenwerking ook een kostenbesparing oplevert en de dienstverlening verbetert. Dat geld kan worden geïnvesteerd in onderhoud en nieuwbouw.
Woningzoekenden die geen beschikking hebben over internet, kunnen blijven rekenen op persoonlijke ondersteuning door de corporaties.
Op de website komen vanaf 2 juni alle huurwoningen te staan van de gemeenten Aalburg, Buren, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam, Lingewaal, Maasdriel, Molenwaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Tiel, Werkendam, West Maas en Waal, Wijchen, Woudrichem, Zaltbommel en Zederik.