Nieuws

Vitesse eert Theo Janssen met speciale week

Vitesse eert Theo Janssen met speciale week
Vitesse neemt afscheid van de voetballer Theo Janssen met een speciale week.Van maandag 21 april tot en met zondag 27 april wordt de middenvelder, die anderhalve maand geleden zijn actieve carrière beëindigde, geëerd door de Arnhemse club.
GROESBEEK - Vitesse neemt afscheid van de voetballer Theo Janssen met een speciale week.Van maandag 21 april tot en met zondag 27 april wordt de middenvelder, die anderhalve maand geleden zijn actieve carrière beëindigde, geëerd door de Arnhemse club.
Zo is hij op woensdag bij de Kids Club en op donderdagavond is er een speciale supportersavond waar Janssen gehuldigd wordt. Op de website van Vitesse zullen de hele week speciale filmpjes verschijnen, waarin prominente personen uit de carrière van de speler anekdotes over hem vertellen.
Bij de wedstrijd van zondag tegen Go Ahead Eagles wordt de Arnhemmer in het stadion uitgebreid gefêteerd. Vooraf aan de wedstrijd huldigt Janssen de Arnhemse schoolvoetbalkampioenen.
De Theo Janssen-week is een idee van commercieel directeur Peter Gansler. De Amerikaan bedacht eerder ook al de speciale fanweek in plaats van de Open dag voor de supporters.