Nieuws

Dronkaard gooit ruiten in bij woning Groenlo

Dronkaard gooit ruiten in bij woning Groenlo
De politie heeft zondagochtend vroeg een 29-jarige man uit Lichtenvoorde aangehouden, nadat was gezien dat hij meerdere ramen van een woning aan de Lichtenvoordseweg in Groenlo had ingegooid met klinkers en bloempotten.AlcoholDe bewoners van de woning waren niet thuis.
GROENLO - De politie heeft zondagochtend vroeg een 29-jarige man uit Lichtenvoorde aangehouden, nadat was gezien dat hij meerdere ramen van een woning aan de Lichtenvoordseweg in Groenlo had ingegooid met klinkers en bloempotten.AlcoholDe bewoners van de woning waren niet thuis.
De verdachte bleek zwaar onder invloed van alcohol. Een getuige, die de hond uitliet en langs kwam lopen, sprak de man aan, waarop de verdachte verklaarde niet te begrijpen waarom hij zijn huis niet in kwam. De man bleek een groot zijraam, een ruit van een schuifpui en de ruit van de schuurdeur te hebben vernield.

Proces-verbaal

De politie werd gewaarschuwd en heeft de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Door een glasservice is de woning dichtgemaakt. De man is zondagmiddag na verhoor heengezonden. Hij kon zich het voorval nauwelijks herinneren. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.