Nieuws

'Littekens en brandblaren door neparts'

'Littekens en brandblaren door neparts'
Oud-medewerksters van Medisch Center Sanit in Huissen onderschrijven de verhalen van gedupeerde patiënten van Fred Bisselink, die het centrum samen met zijn vrouw beheert.
HUISSEN - Oud-medewerksters van Medisch Center Sanit in Huissen onderschrijven de verhalen van gedupeerde patiënten van Fred Bisselink, die het centrum samen met zijn vrouw beheert.
In de 2 jaar dat ze er werkten, zagen ze veel dingen misgaan.
Volgens de oud-medewerksters behandelde Bisselink patiënten die last hadden van acne met crèmes. Wanneer de acne niet verdween, sneed hij de ontstekingen weg. Dat zijn handelingen die alleen door een arts mogen worden uitgevoerd. Bisselink staat niet geregistreerd als arts.
'Ik heb mensen met veel littekens en brandblaren gezien. Dan werd hij boos. Dan zei hij dat die mensen er niet open voor stonden of dat ze de medicijnen niet innamen', aldus de vrouwen in het programma Dossier GLD.

Dure kankerbehandeling

Bisselink kwam onlangs in opspraak toen bekend werd dat hij een kerngezonde vrouw zou hebben laten opereren aan kanker in China. De vrouw betaalde voor de behandeling 150.000 euro. Toen zij terug kwam uit China bleek na onderzoek in het Rijnstateziekenhuis dat de vrouw helemaal geen kanker heeft.

Onderzoek OM

Het Openbaar Ministerie is bezig met een onderzoek naar de Huissenaar en Medisch Centrum Sanit. Inmiddels is duidelijk dat er ten minste twee aangiftes liggen.

Geen reactie

Dossier GLD heeft de advocaat van Bisselink om een reactie gevraagd op de nieuwe aantijgingen, maar zij was niet bereikbaar voor commentaar. Bisselink liet eerder weten dat hij onschuldig is.