Nieuws

'Theo had bij een Europese topclub kunnen voetballen'

'Theo had bij een Europese topclub kunnen voetballen'
'Hij heeft een goede keuze gemaakt, maar ik ben wel verrast.' Vitessefan John Mus van de Geitenkamp in Arnhem vindt het jammer dat Theo Janssen is gestopt met voetballen.
ARNHEM - 'Hij heeft een goede keuze gemaakt, maar ik ben wel verrast.' Vitessefan John Mus van de Geitenkamp in Arnhem vindt het jammer dat Theo Janssen is gestopt met voetballen.
'Maar het is wel verstandig van hem.'
Janssen was op de weg terug van een kruisbandoperatie, maar een meniscuskwetsuur maakte een einde aan de carrière van de Arnhemse profvoetballer (32) die groot werd bij Vitesse. Maar ook bij Genk, FC Twente en Ajax vertoonde Janssen zijn kunsten.
Hij stond te boek als levensgenieter, die hield van zijn sigaretje. Mus: 'Theo heeft veel te weinig uit zijn loopbaan gehaald. Maar dat was Theo. Dat weet hij heel goed zelf. Hij had bij een Europese topclub kunnen voetballen. Hij heeft het zo ingevuld en heeft het naar zijn zin gehad.'
Bij de club waar hij op 17-jarige leeftijd debuteerde in het betaalde voetbal wordt de Arnhemmer scout en jeugdtrainer. Mus heeft vertrouwen in Janssen. 'Wat Theo heeft geleerd, kan hij goed overbrengen op de kleintjes.'