Nieuws

Verkiezingsflyer VVD Nunspeet is internethit

NUNSPEET - De VVD in Nunspeet heeft met haar verkiezingsflyer een hit op internet.
Op de flyer  staan 3 hockeymeisjes en de slogan ´Wij willen meer kunstgras voor onze hockeyers´. De campagne van de VVD werd razendsnel via sociale media gedeeld. En ook de landelijke pers sprong er bovenop.

Lacherig

De reacties zijn niet allemaal even positief. Zo wordt er lacherig gereageerd op de combinatie VVD en de -volgens sommigen- elitaire hockeysport. Maar dat komt volgens Bram ten Hove, lijsttrekker van de VVD Nunspeet, omdat mensen het verhaal achter de slogan niet kennen. Volgens Ten Hove gaat het niet alleen om nieuw kunstgras, maar wil de VVD dat het hele sportpark wordt opgeknapt. Op het sportterrein aan de Sportlaan 9 zitten verschillende sportverenigingen. Maar het sportpark was dringend aan een opknapbeurt toe.
'Er is hier al 40 jaar niets gebeurd. Het heeft allemaal al veel te lang geduurd.', aldus Henk van Gemert, oud-voorzitter van de Hockeyclub Nunspeet. Zijn dochter is een van de hockeydames op de verkiezingsflyer.

Resultaat

Uiteindelijk heeft alle ophef wel resultaat gehad: Onlangs besloot de gemeenteraad vrijwel unaniem (op de SGP na) dat het sportterrein mag worden opgeknapt.