Nieuws

Voetbalclub Germania is opbrengst carnavalsavond kwijt

GROESBEEK - De 45-jarige vrouw uit Groesbeek die in de nacht van zaterdag op zondag beroofd werd, had de opbrengst bij zich van de jaarlijkse carnavalsavond van voetbalvereniging Germania.
De vrouw is de clubhuisbeheerster van Germania.
Toen ze na afloop van de avond bijna thuis was, vond de beroving plaats. Daarbij werd ze in een worsteling met de overvaller meerdere keren in haar hand gestoken met een mes.
De voetbalclub zegt ervan uit te gaan dat de berover ervan wist dat de vrouw de opbrengst van de carnavalsavond bij had.

Geldbedrag

Het is niet bekend hoeveel geld exact buit is gemaakt. Volgens een woordvoerder van de club is de vrouw enorm van slag, maar maakt ze het naar omstandigheden goed.
De voetbalclub roept op het nieuws van de overval en beroving te verspreiden via social media, zodat de politie kan worden geholpen bij het vinden van de daders. Er was namelijk ook een man op een scooter bij betrokken. Hij hielp de berover te ontsnappen.

Signalement

Alleen van de persoon die stak, is een signalement bekend. Het gaat om een man van circa 1.90 meter, vermoedelijk rond de 20 jaar, smal postuur en hij droeg donkere gebreide handschoenen en een wit met blauwe integraalhelm.
De twee reden op een donkerkleurige scooter.