Nieuws

Frans Duijts: verhaal over mishandeling is opgeblazen

Frans Duijts: verhaal over mishandeling is opgeblazen
Zanger Frans Duijts, die ervan wordt verdacht een agent te hebben mishandeld na een verkeersconflict, zegt dat het hele verhaal is opgeblazen.
TIEL - Zanger Frans Duijts, die ervan wordt verdacht een agent te hebben mishandeld na een verkeersconflict, zegt dat het hele verhaal is opgeblazen.
'Dit zijn hele rare berichten. Hier word je niet vrolijk van.'

'Niet meer dan een schermutseling'

Volgens de Tielenaar gaat het om niet meer dan een schermutseling. 'In de media wordt het verhaal heel groot opgeblazen van mishandeling en noem maar op. Maar in Nederland is het zo dat als iemand een douw krijgt en daar melding van maakt bij de politie, dan ben je mishandeld.'

'Erg geschrokken'

De zanger benadrukt dat dit niet had mogen gebeuren. 'Ik heb tot vier keer toe mijn excuses aangeboden, ook onder het rijden. Dit was absoluut niet de bedoeling, hou op zeg. Ik heb dit nog nooit meegemaakt en ik hoop het ook nooit meer mee te maken, dat kan ik jullie wel beloven', benadrukt hij. 'Ik ben er heel erg van geschrokken, want op dat moment zit je echt met angstzweet in je handen, van jongens wat gaat er nu met me gebeuren.