Nieuws

Vreman denkt aan belang De Graafschap

Vreman denkt aan belang De Graafschap
Jimmy Calderwood lijkt de nieuwe hoofdtrainer te worden van De Graafschap, maar ook Jan Vreman heeft die ambitie.
DOETINCHEM - Jimmy Calderwood lijkt de nieuwe hoofdtrainer te worden van De Graafschap, maar ook Jan Vreman heeft die ambitie.
Toch doet de clubicoon ook makkelijk een stap terug. 'Ik wil plezier hebben in wat ik doe.'
Als De Graafschap de komende dagen een nieuwe trainer van buitenaf aanstelt, denkt Vreman direct weer aan het clubbelang en cijfert hij zichzelf weg. 'Ja hoor, zonder probleem. Ik kan heel goed werken hier. Voor mij is het geen must, hoewel je het natuurlijk wel graag wil', sprak de Achterhoeker tijdens een druk bezochte supportersavond woensdag op De Vijverberg in Doetinchem.
Vreman heeft de opstelling voor het duel met  Jong PSV van maandagavond al in zijn hoofd. Een nieuwe trainer zou daar direct verandering in kunnen brengen. 'Maar in mijn beleving kan dat niet. Ik denk ook niet dat het gebeurt.' 
De Achterhoeker toonde zich scherp en openhartig tijdens het forum waar ook speler Tim Bakens, bestuurslid Sjoerd Weikamp en Omroep Gelderland-verslaggever Jan Sommerdijk deel van uitmaakten. 'Het belangrijkste is dat we beter gaan samenwerken. Ik ben anders dan Pieter Huistra, doe dingen anders en benader spelers anders omdat ik een andere persoonlijkheid heb. Maar alles valt of staat met het resultaat', weet de oud-speler die veel steun kreeg uit het publiek.