Nieuws

Advocaat: naam Van Beukering gelekt?

Advocaat: naam Van Beukering gelekt?
De advocaat van de Arnhemse oud-profvoetballer Jhon van Beukering wil laten onderzoeken hoe het kan dat de naam van zijn cliënt openbaar is geworden in een onderzoek naar een opgerolde hennepkwekerij in Arnhem.Donderdag werd bekend dat de kwekerij was aangetroffen in een pand van Van Beukering in de wijk Presikhaaf.
ARNHEM - De advocaat van de Arnhemse oud-profvoetballer Jhon van Beukering wil laten onderzoeken hoe het kan dat de naam van zijn cliënt openbaar is geworden in een onderzoek naar een opgerolde hennepkwekerij in Arnhem.Donderdag werd bekend dat de kwekerij was aangetroffen in een pand van Van Beukering in de wijk Presikhaaf.
Van Beukering zegt de betrokken woning te hebben verhuurd.

'Huurder heeft bekend'

Dat Van Beukering met naam en toenaam is genoemd, bevreemdt de raadsman, omdat de politie die gegevens niet mag geven. Volgens advocaat IJsseldijk heeft de huurder bekend. De advocaat zegt dat Van Beukering de rechter-commissaris heeft gevraagd de huurder als getuige te horen. 'Na dit verhoor zal door de advocaat het verzoek worden gedaan aan de officier van justitie om de strafzaak tegen hem te seponeren nu er geen sprake is van enig opzet op de aanwezigheid van een hennepkwekerij', aldus advocaat IJsseldijk.

Eerdere berichtgeving: