Nieuws

Arnhem: ongeluk A325 nog niet in gemeenteraad

Arnhem: ongeluk A325 nog niet in gemeenteraad
De Arnhemse partij Zuid Centraal wil duidelijkheid over de veiligheid van het Jubileumpark langs de A325 waar vorige week een 5-jarig jongetje om het leven kwam.Het tragische ongeluk gebeurde toen de kleuter achter zijn weggelopen hond de snelweg op rende.
ARNHEM - De Arnhemse partij Zuid Centraal wil duidelijkheid over de veiligheid van het Jubileumpark langs de A325 waar vorige week een 5-jarig jongetje om het leven kwam.Het tragische ongeluk gebeurde toen de kleuter achter zijn weggelopen hond de snelweg op rende.
Het kind werd geschept door een passerende auto.
Volgens Zuid Centraal staat de situatie al langer te boek als onveilig. De partij wil nu van het gemeentebestuur weten wat er gedaan kan worden om ongelukken in de toekomst te voorkomen. De kwestie kwam maandagavond nog niet aan de orde.

Wethouder in gesprek met initiatiefnemer internetactie

Marcel van Draanen van de Facebookactie 'A325 veilig' gaat deze week in gesprek met de gemeente Arnhem over de veiligheid van het park. Hij spreekt dan met wethouder financiën en mobiliteit Martijn Leisink. Arnhem gaat samen met de provincie Gelderland kijken of er reden is om langs de snelweg een afscheiding te plaatsen.