Nieuws

Vitesse buigt achterstand om

HEERENVEEN - Vitesse heeft zaterdag met 2-3 gewonnen uit bij Heerenveen, na een 2-0 achterstand.Vlak voor rust profiteerde Heerenveen-spits Finnbogason fraai uit een snel genomen hoekschop.
Vrijwel direct na de rust maakte Otigba, ook uit een corner, de 2-0. Lucas Piazon bracht Vitesse op aangeven van Havenaar weer terug in de wedstrijd.
Nadat Kashia de paal raakte, was het opnieuw Piazon die scoorde uit een vrije trap die door niemand werd aangeraakt. In de extra tijd schoot Van Aanholt de Arnhemmers zelfs nog naar de winst.

Heerenveen - Vitesse 2-3
1-0 Finnbogason '43

2-0 Otigba '49

2-1 Piazon '54

2-2 Piazon '73

2-3 Van Aanholt '90+3
Opstelling Vitesse: Velthuizen; Leerdam  (46. Van der Struijk), Kashia, Van der Heijden, Van Aanholt; Pröpper, Vejinovic (67. Qazaishvili); Ibarra, Atsu, Piazon; Havenaar (83. Chanturia).