Nieuws

Vier antwoorden over het inhaalconcert van Anouk

Vier antwoorden over het inhaalconcert van Anouk
Ze cancelde haar concert woensdag een paar uur voor aanvang, vanwege stemproblemen: zangeres Anouk.
ARNHEM - Ze cancelde haar concert woensdag een paar uur voor aanvang, vanwege stemproblemen: zangeres Anouk.
Geveld door griep stelde ze tienduizenden fans teleur, maar wanneer haalt ze haar afgelaste Symphonica in Rosso-concert in? Vier vragen en antwoorden!

Is er al een nieuwe datum?

Het inhaalconcert is volgende week woensdag.

Wat doe ik met mijn concertkaartje?

Het ticket voor de show van afgelopen woensdag is volgende week woensdag gewoon geldig bij het inhaalconcert. Wie dan niet kan, krijgt zijn of haar geld volgens Mojo gewoon terug. De concertorganisator zegt dat iedereen die een kaartje heeft gekocht voor Symphonica in Rosso een e-mail krijgt met informatie over hoe nu verder.

En mijn gekochte parkeerkaartje dan?

Sommige fans waren afgelopenwoensdag al een tijdje in Arnhem en stonden al bij het stadion toen het nieuws over de afgelasting naar buiten kwam. Het parkeerkaartje van 13 euro leek weggegooid geld, maar stadion GelreDome zegt dat de gekochte parkeerkaartjes van woensdag tijdens het inhaalconcert gewoon weer geldig zijn.

Gaan de andere geplande Symphonica-concerten door?

Op dit moment zijn er geen aanwijzingen dat de concerten van vrijdag en zondag ook worden afgelast. De Haagse zangeres staat dan vooralsnog gewoon op het podium in GelreDome, maar volgens een woordvoerder van Mojo ligt het helemaal aan de gezondheid van Anouk of dat ook zo blijft.
Het is de achtste editie van Symphonica in Rosso. Anouk treedt tijdens het rode spektakel op met een 40-koppig symfonisch orkest. Trijntje Oosterhuis verzorgt een gastoptreden. Het evenement begon ooit met een reeks concerten van Marco Borsato. Daarna traden Paul de Leeuw, Diana Ross, Sting, Nick en Simon, en Doe Maar in zijn voetsporen.