Nieuws

Politie zoekt asociale wielrenner

Politie zoekt asociale wielrenner
De politie is op zoek naar een nog onbekende wielrenner die op donderdag 22 augustus een ongeluk veroorzaakte op het fietspad tussen het Keizer Traianusplein en de Waalbrug in Nijmegen.
NIJMEGEN - De politie is op zoek naar een nog onbekende wielrenner die op donderdag 22 augustus een ongeluk veroorzaakte op het fietspad tussen het Keizer Traianusplein en de Waalbrug in Nijmegen.
Daarbij raakte een 36-jarige fietsster uit Lent ernstig gewond. De wielrenner reed door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.
Volgens de politie reed de vrouw richting Lent. Achter haar fietste een 12-jarig meisje uit Elst. Op het moment dat het meisje de vrouw inhaalde, naderde vanuit de richting van de Waalbrug de wielrenner die het meisje een duw gaf, waardoor het kind de fietsende vrouw raakte. De vrouw viel en brak haar elleboog. Ook bezeerde ze haar knie en buik.
De politie is op zoek naar de onbekende wielrenner. Het gaat om een man van circa 50 jaar met een normaal postuur. Hij heeft grijs haar en een grijs stoppelbaardje. Hij droeg normale kleding en droeg waarschijnlijk een bril. Getuigen wordt gevraagd zich te melden via 0900-8844 of anoniem via Meld misdaad anoniem 0800-7000.