Nieuws

Concertgangers The Boss nat maar tevreden

NIJMEGEN - De ongeveer 60.000 concertgangers van Bruce 'The Boss' Springsteen in het Goffertpark in Nijmegen kijken terug op een nat maar goed concert.
Vooral de laatste paar nummers regende het flink. Desondanks was de sfeer prima en werd 'The Boss' onder luid gejuich aangemoedigd door de tienduizenden toegestroomde fans.
De Amerikaanse rockzanger begon zijn concert om 19.30 uur, een half uur later dan gepland, en rondde zijn optreden af rond 23.00 uur.

Verkeerssituatie

Toen de tienduizenden bezoekers weer naar huis gingen, slibden de wegen in Nijmegen dicht. Eerder op de middag, toen de fans zich een weg baande naar het concertterrein, liep vooral op de A73 de vertraging op. 

Openbaar Vervoer

Vanwege de 60.000 bezoekers die werden verwacht heeft de gemeente Nijmegen maatregelen genomen tegen de verwachte verkeersoverlast. In de omgeving van het Goffertpark waren verschillende straten sinds vrijdagochtend afgesloten. Omwonenden kregen een doorrijpas.
Via het twitteraccount @naarnijmegen informeerde de gemeente bezoekers over de beste manier om naar het concert te gaan. De NS zette extra treinen in en vervoerder Breng reed met pendelbussen van het Centraal Station in Nijmegen naar het Goffertpark. Op het busstation was het zaterdagmiddag druk: