Nieuws

Eis misbruik Hoevelaken: cel en tbs

Eis misbruik Hoevelaken: cel en tbs
Tegen twee mannen die een doofstomme, zwakbegaafde vrouw in Hoevelaken zouden hebben misbruikt en mishandeld is donderdag 7 en 6 jaar cel en tbs met dwangverpleding geëist.De vrouw verdween uit een psychiatrische kliniek en werd door de twee meegenomen naar een huis in Hoevelaken waar ze werd verkracht en mishandeld.
UTRECHT - Tegen twee mannen die een doofstomme, zwakbegaafde vrouw in Hoevelaken zouden hebben misbruikt en mishandeld is donderdag 7 en 6 jaar cel en tbs met dwangverpleding geëist.De vrouw verdween uit een psychiatrische kliniek en werd door de twee meegenomen naar een huis in Hoevelaken waar ze werd verkracht en mishandeld.
Toen een arrestatieteam haar bevrijdde bleek dat ze weken met een gebroken kaak had rondgelopen en haar eigen uitwerpselen moest eten.
Het misbruik zou maandenlang hebben geduurd. De vrouw zegt dagelijks gedwongen te zijn tot seks. Ook zou ze de asbak leeg hebben moeten eten.

'Dagelijks gedwongen seks'

Het misbruik zou maandenlang hebben geduurd. Volgens de vrouw moest ze met de 41-jarige elke dag gedwongen seks hebben. Ze durfde niet te vluchten, omdat hij had gedreigd haar dan te vermoorden. Ook zou ze zijn gedwongen drank en drugs te gebruiken en moest ze de grond schoonlikken. Een van de mannen zou met een glas in haar gezicht hebben geslagen en ze had brandwonden van sigarettenpeuken.

Smartengeld

De advocaat van de vrouw wil dat zij 30.000 euro smartengeld van de verdachten krijgt.