Nieuws

Theo Janssen hekelt interne communicatie

ARNHEM - Theo Janssen heeft de interne communicatie bij Vitesse stevig aan de kaak gesteld.
Als één van de weinige spelers vuurde hij donderdag kritische vragen af op zijn trainer, die zich vorige week plotseling ziek meldde en ook niet in de spelersbus stapte na de bekernederlaag tegen Ajax.

Ziek als een hond

'Er was heel veel onduidelijk in een rare week. Na een gesprek is dat wat opgehelderd. Ik heb inderdaad vragen gesteld en de antwoorden gekregen die ik had verwacht. Ik heb bijvoorbeeld gevraagd waarom hij er niet was na de bekernederlaag. Als je je gezicht even laat zien en zegt kijk ik ben zo ziek als een hond en ga nu naar huis, dan was dat duidelijk geweest. Dan waren alle vragen ook niet gekomen. Maar dat is niet gebeurd. Ik vind het jammer en dat heb ik ook gezegd. De trainer heeft gemeld dat het de volgende keer duidelijker zou zijn. Laten we dat dan maar geloven", zegt de Arnhemmer.

Niet voor elkaar

Janssen had de afgelopen week zichtbaar moeite met de manier van communiceren. 'Het mag buiten nog zo hard stormen, als het binnen maar rustig is. Ik heb gezegd dat er intern altijd duidelijkheid moet zijn. Dat heeft de club niet voor elkaar gekregen en dat neem ik ze wel kwalijk. Maar nu gaan we weer vooruit en richten we ons op PSV."