Nieuws

Nick & Simon zetten Arnhem op zijn kop

ARNHEM - Nick en Simon treden vrijdagavond op in het GelreDome.
Het duo is opnieuw in Arnhem na het eerdere succes van hun optredens in 2011. Omroep Gelderland mocht de eerste twee nummers van de show filmen en vroeg fans een eigen duit in het zakje te doen. Na afloop schreef verslaggever Karel de Jong deze recensie.
Fans moesten wel de regen en de verkeersoverlast trotseren om bij het te kunnen zijn. Verslaggever Jacques Verhagen deed daar eerder op de avond verslag van.
Het is niet de eerste keer dat het Volendamse duo in GelreDome staat, in 2011 traden ze er ook vier keer op tijdens Symphonica in Rosso. Het duo ontvangt als muzikale gasten vanavond onder meer Guus Meeuwis en Paul de Leeuw.

Verkeersdrukte

De ANWB verwachtte een drukke avondspits vanwege het begin van de herfstvakantie. In en rond Arnhem is het extra druk vanwege het concert. Bovendien is de Amsterdamseweg vanaf vrijdag voor een deel afgezet.
De verkeersellende werd nog groter door een ongeluk op de A12. Daardoor stonden sommige concertbezoekers lange tijd in de file. Het concert begon daarom een kwartier later.
Concertbezoekers kregen eerder het advies om vanwege de verwachte drukte op tijd af te reizen naar Arnhem. Weten hoe druk het is rond GelreDome? Bekijk het via de webcam.