Nieuws

Geldverslindende roltrappen en duivelse juichpakken: dit trok uw aandacht in mei

ARNHEM - Het is eind december, de oliebollen gaan weer in het vet.
Het is weer tijd voor terugblikken. Van heftige gebeurtenissen tot ogenschijnlijk kleine dingen, leidend tot een glimlach. Welke berichten bekeek u in mei het meest op onze site?
De Nijmeegse voetbalclub NEC verdween begin mei van het hoogste voetbalniveau. De degradatie zorgde voor veel emoties in Nijmegen en juist weer leedvermaak in Arnhem.

Gelukkig overleefden haar ouders het ongeluk, maar Laura was met reacties op onze site veel minder blij. 'Dat deed me gigantisch veel.' Ze vertelde er uitgebreid over op Radio Gelderland.

'Ja, laat maar doen', zei Coen uit Beltrum nadat de instructeur hem vroeg of hij alsnog examen wilde doen. Hij was net op een auto gebotst, maar buiten zijn schuld. Hij slaagde alsnog.
Het kost een paar ton, maar dan heb je ook maar mooi een niet werkende roltrap. In Nijmegen werd de trap bij de Snelbinder uiteindelijk maar gesloopt, wat ook weer tonnen kostte.
Op 24 mei gebeurde een zeer ernstig ongeluk op de snelweg A28. Daarbij kwan een vrouw uit Amersfoort om het leven. Later bleek dat zij

En wat leefde er op Facebook?

Op 26 mei haalden vele Gelderlanders een kletsnat pak. Extreme buien trokken over Gelderland en dat ging gepaard met veel hemelwater.
Lekker vanuit je bed de draaimolen in.

In Barneveld gingen juichpakken uit de schappen.

Vanavond om 21 uur plaatsen we de drie reportages van mei die u niet mag vergeten op onze site. We zijn benieuwd welke u het mooiste vindt! Breng uw stem uit. De meest populaire video van april gaat over Maxima die zoenen kreeg bij een verrassingsbezoek in Groesbeek.