Nieuws

Heetste bruiloft ooit en tank op de snelweg: dit trok uw aandacht in juni

ARNHEM - Het is eind december, de oliebollen gaan weer in het vet: het is weer tijd voor terugblikken op mooie, droevige en grappige gebeurtenissen.
Welke berichten bekeek u in juni het meest op onze site?
Groot alarm in Vuren: er ligt iemand onder een trekker. De gewaarschuwde hulpdiensten treffen een levende boer aan, die monter verklaart dat hij alleen even een tukje doet naast zijn voertuig.
De moordenaar van Pim Fortuyn blijkt sinds 12 juni in Apeldoorn te wonen. Hij is onder voorwaarden vrij. Burgemeester Berends: 'Ieder mens het recht heeft zich te vestigen waar hij of zij dat wil. Dat geldt ook voor Volkert.' Apeldoorners reageren in het algemeen kalm op de komst van Van der G.
Overigens meldt het AD in december dat Volkert in Harderwijk woont, bij zijn vriendin.
Voetbalclub WNC in Waardenburg kampioen, dat betekent feesten op de platte kar. Het wordt een drama: vele gewonden doordat de kar omkiepert.
Een camper vliegt in brand op de snelweg A15, ter hoogte van Dodewaard. Vermoedelijk is een gasfles de oorzaak.
Zweetdruppeltjes op je bruiloft zijn normaal, maar in Westervoort zweten ze peentjes. Bij 81 graden Celsius geven Marjolein Zijm en Eric Werdmuller von Elgg elkaar het ja-woord. In de sauna.

En wat leefde er zoal op Facebook?

De juichpakken van Roy Donders blijven de gemoederen bezighouden. Nadat ze eerder uit de winkel zijn gehaald in Barneveld, wordt er nu een heuse juichpakkenrace gehouden in diezelfde plaats.
Een vliegtuig dat door de geluidsbarrière ging, zo blijkt.
Op zaterdagochtend over de A28 rijden en even met je ogen knipperen: rijdt daar nou een tank? Ja. Gestolen in Drenthe.
Maandoverzicht gemist? Kijk hier: