Nieuws

Gorilla zegt auwa en worstenmeisje gevonden: dit trok uw aandacht in augustus

ARNHEM - Het is eind december, de oliebollen gaan weer in het vet: het is weer tijd voor terugblikken op mooie, droevige en grappige gebeurtenissen.
Welke berichten bekeek u in augustus het meest op onze site?
De enige inzittende van de auto overleeft het ongeluk. De inzittenden van de trein worden met bussen verder vervoerd. De Veluwsche Stoommaatschappij zegt in een reactie dat dit soort risico's erbij hoort: het is te duur om alle overwegen te beveiligen, horen we op Radio Gelderland.
'De doorgaans toch zeer intimiderende zilverrug Jambo kijkt zielig en meelijwekkend om zich heen. Hij strompelt alsof zijn been gebroken is, terwijl hij alleen een snee heeft opgelopen.'
Opnieuw dodelijke ongelukken op de A15. In tien jaar vallen op het Gelderse deel van de snelweg bijna 25 doden. 
De kok ziek, de vervanger haakt ook af: dan geef je je klanten gewoon pizza of chinees eten. Restaurant Caspar in Arnhem haalde er de landelijke media mee.
Op pagina drie van de krant van wakker Nederland! pic.twitter.com/cRrVS3Shsx
— Caspar (@Caspar_Arnhem)
Willie Veldhorst van De Poelert in Vorden heeft het niet meer. Ze heeft per ongeluk de verkeerde kat meegegeven, vertelt ze huilend Omroep Gelderland. Ze dacht even dat poes Teigetje poes Max was en omgekeerd. Maar gelukkig: eind goed, al goed.

Wat leefde er op Facebook?

Het jaar breekt alle warmterecords, maar augustus is dit jaar vooral een herfstmaand.
En in Arnhem kan de barbecue het minst aan, want dat blijkt in een gedeelte van het jaar het natste deel van Nederland, dat meldt Meteo Group.
Daar is ze dan! Het meisje van de worstenkraam op de Zwarte Cros is gevonden. Ze bracht vele mannenhoofden op hol. Een ontmoeting met haar grootste aanbidder lijkt op niets uit te lopen...
Vanavond om 21 uur plaatsen we de drie reportages die u niet mag vergeten op onze site. We zijn benieuwd welke u het mooiste vindt! Breng uw stem uit.