Nieuws

Wildpoeper en ingestorte kassen: dit trok uw aandacht in januari

ARNHEM - Het is eind december, de oliebollen gaan weer in het vet: het is weer tijd voor terugblikken.
Welke berichten bekeek u in januari het meest op onze site?
Ontwortelde bomen en miljoenenschade aan kassen: op 3 januari stormde het hevig in Huissen, met een enorme ravage als gevolg. 'Het was net alsof ze met keien tegen de ramen gooiden.'
Zijn die auto's nou zo breed of is die straat zo smal? In Velp kon de brandweer in elk geval niet de straat in. Het leidde tot actie, want het gebeurt vaker.
Brekken Jan is niet meer. De drummer en medeoprichter van Normaal overleed op 66-jarige leeftijd aan een hersentumor. Het leidde tot een indrukwekkend eresaluut op Radio Gelderland.
Op de Maasdijk in Rijswijk kwam een plotseling einde aan het leven van een 16-jarige jongen uit Zuilichem. Zijn dood had een enorme impact op zijn voetbalclub in Brakel.
In Tiel zat iemand te poepen in een winkelstraat, wat via Twitter tot ophef leidde. Het bleek geen asociale actie te zijn, maar een absolute noodgreep.

En wat leefde er op Facebook?

In Echteld werd een gratis boerderij aangeboden. Of nouja, gratis... je moest haar alleen even verplaatsen en herbouwen.
File op de A28, dat is bijna dagelijkse kost. Maar paarden die op de weg hollen, dat is hoogst zeldzaam. Op 28 januari gebeurde het wel.
Het begon met een foute inhaalmanoeuvre, daarna zou de normaal zo aimabele volkszanger Frans Duijts een agent hebben geslagen. Volgens hemzelf was het hele verhaal opgeblazen

Vanavond om 21 uur plaatsen we drie reportages van januari  die u niet mag vergeten op onze site. We zijn benieuwd welke u het mooiste vindt! Breng uw stem uit.