Omroep Gelderland Podcasts

Omroep Gelderland maakt ook podcastseries, over uiteenlopende onderwerpen. Luister waar en wanneer het jou uitkomt. Dat kan via onze site, maar ook gratis via jouw favoriete podcastapp (zoals Apple Podcasts, Google Podcasts of Player FM).

Recente podcasts

Twintig jaar geleden werd Nederland opgeschrikt door een verbijsterende moord: de 16-jarige Maja Bradarić uit Nijmegen werd door haar beste vrienden vermoord. Een motief was er niet. Verslaggeefster Annemieke Schakelaar gaat met betrokkenen van toen op zoek naar de impact van deze moord.

Winnaar Dutch Podcast Award

Hoe is het om streng christelijk te zijn in een samenleving die steeds verder ontkerkelijkt? Journalist en podcastmaker Maarten Dallinga dook voor Omroep Gelderland maandenlang in de wereld van reformatorische christenen op de Gelderse Biblebelt.

Bekroond met de Dutch Podcast Award in de categorie 'Host'.

Onze prijswinnende podcasts

Bekroond met De Tegel*.
Bekroond met een Regiohelden Award**.
Bekroond met een Regiohelden Award**.
Bekroond met een NL Award**, Gouden NL Award** en De Tegel*.
Bekroond met De Tegel*.

* De Tegel is de belangrijkste prijs voor de Nederlandse journalistiek en wordt in verschillende categorieën door een vakjury toegekend.

** De Regiohelden Award (voorheen de NL Award) zijn de jaarlijkse prijzen voor de beste journalistieke producties van de regionale omroepen.

Andere podcasts van Omroep Gelderland