Noord-Veluwe

Trotse tante Suzan haalt ruim 34.000 euro op voor haar neefje

Benjamin met zijn 2 trotse tantes
Benjamin met zijn 2 trotse tantes © Eigen foto
NUNSPEET - De tussenstand op de actiepagina voor de ongeneeslijk zieke Benjamin staat op dit moment op bijna € 35.000,- Een enorm bedrag waar Suzan, als tante van Benjamin, supertrots op is. Zij heeft deze actie opgezet met hulp van ondernemers en inwoners van Nunspeet en dat hebben wij de afgelopen tijd op de voet gevolgd.
Haar neefje Benjamin kreeg eerder dit jaar de diagnose dat hij een hersenstamtumor heeft, helaas kunnen ze dit niet behandelen en de verwachte levensverwachting van Benjamin varieert van enkele maanden tot een jaar. Zijn trotse tante Suzan uit Nunspeet voelde zich machteloos en dus kwam zij in actie.
Tijdens de actiedag op 7 juli heeft ze samen met haar team van Curly’s Hair & Styling € 2585 opgehaald, maar ook andere ondernemers hebben zich die dag ingezet, zoals Dierenkliniek de Laan, Izette Lingerie, De Passiebloem, Dutch Hair, Haarstudio Willianne en nog veel meer ondernemers. Er zijn zoveel mensen en ondernemers die iets gedaan hebben: van een workshop organiseren tot een flessen-actie van Ferris, Sim en Meijs en een gebakjesactie van Bakkerij Grootkarzijn.
Suzan laat de actiepagina nog actief open staan, want er is nog veel geld nodig voor onderzoek naar de behandeling van hersenstamtumoren. Wellicht volgt er binnenkort nog een actie, wij blijven haar in ieder geval volgen.
Suzan en haar team van Curly's hair & styling
Suzan en haar team van Curly's hair & styling © Eigen foto