Rijk van Nijmegen

Meer en langere treinen tijdens vierdaagseweek

.
. © RN7
REGIO - Tijdens de 4Daagse en de Vierdaagsefeesten worden er extra en langere treinen ingezet. Dit in verband met de verwachte drukte die er gaat zijn tijdens deze week. Reizigers worden aangeraden om van tevoren als hun reis te plannen en een geldig vervoersbewijs op zak te hebben.
Arriva gaat vanaf zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 juli extra (nacht)treinen van Arnhem naar Doetinchem en van Elst naar Tiel inzetten. Deze treinen sluiten aan op de NS treinen vanuit Nijmegen. Van 18 juli tot en met 22 juli rijdt Arriva ook de gehele nacht door op de Maaslijn tussen Nijmegen-Venray. Dat betekent elk half uur een trein. Dat Arriva dit doet is vanwege de verwachte drukte die er deze week zal zijn.

Plan je reis van tevoren

Reizigers wordt aangeraden om van tevoren hun reis te plannen. Dit in verband met de verwachte drukte. Arriva roept de reizigers ook op om voorafgaand van hun reis een geldig vervoersbewijs te hebben. Dit kan een e-ticket zijn of reizen op saldo met de OV-chipkaart. Daarnaast kan worden ingecheckt met een contactloze betaalpas, creditcard of mobiel.