Rivierengebied

Een nieuwe naam voor het Toon Hermans Huis in Tiel

Een nieuwe naam voor het Toon Hermans Huis in Tiel
Een nieuwe naam voor het Toon Hermans Huis in Tiel © Toon Hermans Huis Rivierenland
TIEL - De naam van het Toon Hermans Huis Tiel is woensdag officieel gewijzigd in Toon Hermans Huis Rivierenland (THHR). De reden hiervoor is dat met deze naam wordt uitgestraald dat de hele regio welkom is.
THHR is een centrum voor mensen die leven met en na kanker uit de regio Rivierenland en streeft ernaar de kwaliteit van leven voor (ex-)patiënten, hun naasten en nabestaanden te verbeteren.

Gecommitteerd aan de kwaliteitseisen

Als centrum voor leven met en na kanker heeft THHR zich gecommitteerd aan de kwaliteitseisen van IPSO, de brancheorganisatie voor Instellingen in Psycho-Sociale Oncologie. Hierdoor kan het centrum de kwaliteit van zijn diensten verder verbeteren.
Met twee competente coördinatoren, een daadkrachtig bestuur en enthousiaste vrijwilligers kunnen ze nog beter kan inspelen op de vragen van  gasten, sponsoren en partners.

Laagdrempelige, veilige en beschutte omgeving

THHR wordt ervaren als een laagdrempelige, veilige en beschutte omgeving waar mensen die door kanker zijn geraakt, ondersteuning (waaronder psychosociale), contact met lotgenoten en afleiding vinden. De warme, huiselijke sfeer waarin gasten worden ontvangen door mensen die weten wat de impact van kanker is, voelt als thuiskomen. THHR biedt een kop koffie met aandacht, informatie, afleiding en ontspanning.
Meer informatie kunt u vinden op nieuwe website www.thhr.nl.