Rijk van Nijmegen

Werk aan de weg op diverse locaties in Berg en Dal

Werk aan de weg in Berg en Dal
Werk aan de weg in Berg en Dal © Pixabay
BERG EN DAL - De komende weken wordt op verschillende locaties in de gemeente Berg en Dal aan de weg gewerkt. Tijdens sommige werkzaamheden wordt de weg (tijdelijk) afgesloten.

Rioolwerkzaamheden Heerbaan in Millingen

Van maandag 1 mei tot en met vrijdag 12 mei is de Heerbaan in Millingen aan de Rijn tussen de Rivierstraat en Van Lyndenstraat voor doorgaand verkeer afgesloten. De winkels zijn bereikbaar. Doorgaand verkeer, inclusief de bus, wordt omgeleid via de Rivierstraat, Rijndijk en Burgemeester Eijckelhofstraat. Er worden tijdelijke bushaltes gemaakt. Fietsers kunnen afstappen en samen met voetgangers langs de werkzaamheden. Deze afsluiting is noodzakelijk in verband met rioolwerkzaamheden. Zowel het riool van de Van Lyndenstraat als van de Zalmstraat worden aangesloten op de Heerbaan.

Verkeersplateaus in Beek

Van maandag 1 mei tot en met vrijdag 12 mei is ook de Baron van Voorst tot Voorststraat in Beek afgesloten. Van de Verbindingsweg tot aan de Koekoekstraat wordt aan de weg gewerkt. Op de locatie staan omleidingsroutes aangegeven. Het voetpad blijft toegankelijk. Hier worden verkeersplateaus aangelegd op de kruisingen met de Roerdompstraat en Reigerstraat. Op donderdag 4 mei wordt er geasfalteerd.

De Plakseweg op de Horst

Van maandag 1 mei tot en met vrijdag 26 mei is de Plakseweg op De Horst van de Ashorst (Lage Horst) tot de komgrens van De Horst afgesloten voor al het verkeer. Ook voor fietsers en voetgangers. De woningen zijn bereikbaar, met uitzondering van 10 tot en met 24 mei. Hier zullen de wegkanten worden verbeterd.

Nieuw asfalt Hubertusweg in Ooij

Woensdag 3 mei en donderdag 4 mei is de Sint Hubertusweg in Ooij tussen de Nassaustraat en de Bouwkamp afgesloten voor doorgaand verkeer. Hier wordt het asfalt vervangen. Op locatie zijn omleidingsroutes aangegeven. Voetgangers en fietsers kunnen langs de werkzaamheden.

Nijerf in Groesbeek afgesloten

Op woensdag 10 mei is het Nijerf in Groesbeek van de Nieuwe Drulseweg tot de Koningin Wilhelminaweg afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Dit geldt ook voor het fietsverkeer. Het voetpad blijft toegankelijk, ook naar de sportvelden. Hier zal het asfalt worden hersteld en er wordt een slijtlaag aangebracht, inclusief nieuwe markering. De weg wordt op een later moment nog een dag afgesloten. Dit wordt te zijner tijd door de gemeente bekendgemaakt.