Rijk van Nijmegen

Parkeergarage station Wijchen wordt gerepareerd

Station Wijchen
Station Wijchen © RN7
WIJCHEN - De parkeergarage in Wijchen wordt vanaf 17 april gerepareerd. Dit vanwege scheuren in parkeerdekken. De gemeente Wijchen verwacht rond 12 mei klaar te zijn met de reparaties.
Parkeren in de garage is niet onmogelijk, er wordt namelijk in delen gewerkt. Verschillende periodes is de garage voor een gedeelte dicht. In die gedeeltes wordt dan gewerkt. In de andere gedeeltes, waar niet gewerkt wordt, is het wel mogelijk om te parkeren. Waar mensen wel en niet kunnen parkeren, wordt aangegeven in de parkeergarage zelf.

Goede parkeergelegenheid

De parkeergarage is een goede gelegenheid om te parkeren, omdat het recht naast het station staat. Het is dus mogelijk om je auto te parkeren in de garage en dan snel op de trein te stappen. Ook ligt de garage op vijf minuten lopen van het centrum van Wijchen. De parkeergarage heeft drie parkeerdekken. Er is daar normaal dus genoeg ruimte om de auto te parkeren. Ook zijn er in de parkeergarage plekken voor fietsers en bromfietsers. De parkeergarage is zeven dagen per week en 24 uur per dag geopend.