Achterhoek

Groot gebrek aan parkeerplaatsen bij Slingeland Ziekenhuis

Groot gebrek aan parkeerplaatsen bij Slingeland Ziekenhuis
Groot gebrek aan parkeerplaatsen bij Slingeland Ziekenhuis © REGIO8 (archief)
DOETINCHEM - Door werkzaamheden aan het parkeerterrein zijn er momenteel fors minder parkeerplaatsen bij het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Bezoekers en patiënten wordt aangeraden om zo min mogelijk met de auto te komen.
“Het is even heel vervelend, vooral voor de patiënten”, zegt een woordvoerder van het Slingeland. “Maar er is op dit moment gewoon even flink overlast, dat is niet te voorkomen.” Het bovendek van het parkeerterrein is al langer niet beschikbaar. Op dit moment vinden er echter ook werkzaamheden plaats aan andere delen van het parkeerterrein. Zowel bezoekers als patiënten wordt daarom aangereden om het openbaar vervoer te gebruiken of om zich te laten afzetten
Personeel van het ziekenhuis kan al niet bij het Slingeland parkeren. Zij moeten hun auto wegzetten in de garage bij Schouwburg Amphion en gaan vervolgens met pendelbussen naar hun werk toe. De verwachting is dat het werk aan het parkeerdek eind maart is afgerond, waarna de parkeerplaatsen weer worden vrijgegeven.