Rijk van Nijmegen

Gemeente Berg en Dal: ook in 2023 geen nieuwjaarsreceptie

Geen nieuwjaarsreceptie in Berg en Dal
Geen nieuwjaarsreceptie in Berg en Dal © Pixabay
BERG EN DAL - De gemeente Berg en Dal organiseert ook in 2023 geen nieuwjaarsreceptie. Vervielen de edities van 2021 en 2022 ten gevolge van corona, nu ziet de gemeente andere redenen om de receptie te laten vervallen.
"Een receptie is een mooie, maar ook oude traditie", zo zegt de gemeente. Daarom is men op zoek naar een meer eigentijdse manier van elkaar begroeten en ontmoeten. Eerdere recepties werden vooral bezocht door verenigingen en ondernemers. Uiteraard stelde de gemeente hun komst zeer op prijs, maar de gemeente wil meer inwoners bereiken. De receptie is tenslotte bedoeld voor iedereen.

Recepties van anderen

Om toch met zoveel mogelijk mensen de beste wensen uit te wisselen zullen de leden van het college zoveel mogelijk de nieuwjaarsrecepties van andere organisaties en verenigingen bezoeken. Organisaties kunnen het college hiertoe uitnodigen via mail of per post.

Alternatief

De gemeente zoekt voor de toekomst een alternatief voor de nieuwjaarsreceptie. Goede ideeën zijn welkom, en wie weet wordt 2024 dan op een originele, moderne en voor iedereen toegankelijke manier ingeluid.