17 december Kerstmarkt in Kootwijk

Kerstmarkt Kootwijk
Kerstmarkt Kootwijk © FB: Kerstmarkt Kootwijk
KOOTWIJK - Er gaat een gerucht dat de Kerstman dit jaar Kootwijk weer komt bezoeken. Misschien brengt hij zelfs een verrassing mee maar mondje dicht, want dat is nog wel geheim. En wat kun je nog meer verwachten? De leukste kramen, die de prachtige Brink nog meer in de Kerstsfeer brengen. Je kunt er de mooiste dingen kopen, van versiering voor de Kerst en lekkere happen tot warme sokken, vogelhuisjes, echte kunst en nog veel meer. De origineelste cadeaus voor de Kerst staan hier uitgestald.
We kunnen niet wachten tot het zover is, want het wordt niet alleen de mooiste en leukste markt van de Veluwe, maar ook de gezelligste! We verwelkomen iedereen in Kootwijk, waar je kunt genieten van zang in het monumentale kerkje en verhalen die verteld worden onder de Kerstboom:
voor het eerst wordt de boom door alle gasten die dat willen op een bijzondere manier versierd. En ook dit jaar kunt u weer in de koets stappen voor een romantisch ritje door het dorp.
Voor alle kinderen zijn er knutselactiviteiten in de Schaapskooi maar ook kunnen zij kijken hoe de mandenvlechter aan het werk is en de spinster garen spint! En als het koud is word je vanzelf weer warm bij de vuurschaal of in Gasterij ’t Hilletje.
Het lijkt wel een sprookje en dat mag je natuurlijk niet missen.
Parkeren en toegang zijn gratis. De markt is van 11-17 uur, maar daarna kunt u nog volop nagenieten op het terras of binnen voor een drankje en een hapje.
Laat u verrassen op deze sfeervolle mooie Brink!