Anne Klein schittert tijdens dressuurselectie

Anne Klein met Oberon L.A.
Anne Klein met Oberon L.A.
WEZEP - Zaterdag kwamen de ponyruiters van de Heuvelruiters aan de start tijdens de tweede selectiewedstrijd springen in Hierden.
Anwen Zoet zadelde haar Ysselvliedts Hello Goldstar voor 2 rondes 50 cm. Ze was beide rondes foutloos en haalde hiermee de 3e prijs in de 50 cm cat ABC.
Robby van Bregt nam zijn Kasall van Equi Center mee. Hij reed eerst de 70 DE. Hier werd hij 1e met een foutloos parcours en 80 stijlpunten. Daarna starten zij in de 80 cm DE. Ook hier waren ze foutloos en met 75,5 stijlpunten was dit goed voor de 1e prijs.
Maud Leeuwis was in de 80 cm DE met Pippin's Pride A.T. ook foutloos. Met een score van 73 stijlpunten haalde zij de 3e prijs.
In het tweede parcours 80 cm DE wist Maud naar de 1e prijs te rijden.
Liandrie Peek wist in dezelfde klasse (80DE) de 4e plek te bemachtigen met Greenfield Storm. Zij scoorde 72,5 stijlpunten. Ook kwam ze met Storm voor het eerst in de 90 cm DE aan de start. Hier werd ze 7e. Haar pony Cheela nam in deze klasse het oranje lint mee naar huis.

De paardenruiters hadden dit weekend de selectie dressuur in Wezep.

Hier kwamen ook diverse leden van de Heuvelruiters aan de start.
In Wezep deed Anne Klein goede zaken tijdens de tweede selectiewedstrijd dressuur.
Haar jonge Oberon LA had er zin in en deed zijn best. Dit resulteerde in een 1e prijs voor Anne in de B dressuur met 227 punten. Anne Klein was de eerste selectiewedstrijd ook 1e in de B dressuur. Hiermee mag zij zich nu al kringkampioen noemen!
Ook met Odile kon Anne een prijs in ontvangst nemen. Hiermee werd ze 3e in de B dressuur met 206 punten.
Jeanne Meijer zette haar beste beentje voor met Double Coloured Cato. Zij reden deze tweede selectie dressuur in Wezep naar een 3e prijs in de M1 met 209,5 punten.