VDZ pakt punt door late gelijkmaker, zesklappers MASV en De Paasberg

Gelijkmaker in blessuretijd
Gelijkmaker in blessuretijd © VDZ
ARNHEM - VDZ heeft dankzij een benutte strafschop zondagmiddag op de valreep een punt gepakt tegen koploper VVO. Nadat Marco Corba de bezoekers op 0-1 had gezet, maakte VDZ in blessuretijd gelijk. Thomas Rood scoorde vanaf de penaltystip.
Trainer Wilco Klop (VDZ) was blij met het punt, ook al was de inzet vooraf winst. "We hebben na de 0-1 geknokt voor een puntje".
MASV boekte op eigen veld een ruime zege op WSV uit Apeldoorn, het werd 6-0. De Arnhemmers profiteerden daarmee optimaal van het gelijkspel tussen De Bataven en SC Bemmel (1-1).
"We hebben een goede wedstrijd gespeeld" zei Dennis van Beukering in Connect Sport. Het verschil met koploper SC Bemmel is nu nog vijf punten. Bovendien heeft MASV een duel minder gespeeld. Komend weekend wacht de topper tegen De Bataven.
Zaterdag won De Paasberg thuis eenvoudig met 6-0 van Dodewaard. Trainer Pim Scholten was tevreden over het geduld dat zijn team liet zien tegen deze compact spelende tegenstander. "De uitslag had nog hoger kunnen uitvallen".