Opgave Sportverkiezing Gemeente Oldebroek sluit 9 december

Opgave Sportverkiezing Gemeente Oldebroek sluit 9 december
Opgave Sportverkiezing Gemeente Oldebroek sluit 9 december
OLDEBROEK - De jaarlijkse sportverkiezingsavond van de Gemeente Oldebroek wordt op vrijdag 10 februari 2023 gehouden in het clubgebouw van voetbalvereniging WHC in Wezep.

Indienen sporthelden

De opgave voor kandidaten sluit zaterdag 9 december 2022. U kunt kandidaten opgeven voor de sportman, sportvrouw en sportploeg 2022. Ook kunt u jonge talenten en bijzondere sportprestaties aanleveren van jonge sporters.

Erepenning sportvrijwilliger

Daarnaast kent de Gemeente Oldebroek de erepenning van de Gemeente Oldebroek toe aan de clubman en/of clubvrouw van het jaar 2022. Als u iemand binnen de vereniging kent die heel veel voor de vereniging heeft gedaan en nog doet, dan kunt u deze met uw motivatie indienen.

Aandacht gehandicaptensport

Er wordt ook aandacht geschonken aan sport door mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Hiervoor wordt een trofee beschikbaar gesteld. Als u een sportman, sportvrouw, sportploeg of een bijzonder initiatief op dit gebied kent die volgens u hiervoor in aanmerking komt, kunt u deze met bijbehorende motivatie opgeven. Het gaat hier niet zo zeer om de sportprestatie alleen, maar vooral om het beoefenen van de sport.

Opgave sporters en clubvrijwilliger

Een ieder wordt uitgenodigd om tot en met 9 december 2022 sporters en vrijwilligers die volgens u in aanmerking komen voor de nominatie voor de sportverkiezing op te geven via info@sportverkiezing.com.