Toontje Later, muziekproject voor volwassenen

Toontje Later Bugelgroep
Toontje Later Bugelgroep
WEZEP - Heb je altijd al een blaasinstrument willen bespelen, maar is het er nooit van gekomen? Of heb je ooit een blaasinstrument bespeeld en zou je dat graag weer op willen pakken? Dan is dit je kans! Toontje Later is een muziekproject voor volwassenen. Je hebt geen muzikale ervaring nodig. Samen muziek leren maken en veel plezier beleven, dat is het doel van Toontje Later..
De Toontje Later Bugelgroep heeft nog plaats voor een aantal muzikanten in spe. Iedere woensdagavond is er van 18.30 – 19.15 uur muziekles en samenspel onder leiding van dirigent en docent Alexis Artavanis. Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te doen. Je krijgt een bugel van de vereniging te leen.
Muziekvereniging De Eendracht uit Wezep is een vereniging die met haar tijd meegaat, energie krijgt van vernieuwende en maatschappelijk betrokken projecten en tegelijkertijd respect heeft voor de rijke geschiedenis van de fanfare. Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan, dat muziek maken ontzettend veel positiviteit met zich meebrengt en enorm veel voordelen heeft voor het brein. Het nieuwste muziekproject voor volwassen past daarom perfect bij de vereniging.
Voor meer informatie of aanmelden neem je contact op met Anita van Gelder (06-40 166 963 of voorzitter@eendrachtwezep.nl).