Rijk van Nijmegen

Rabobank Wijchen stopt nog voor de kerst

Rabobank Wijchen
Rabobank Wijchen © RN7
WIJCHEN - De Rabobank in Wijchen stopt per 23 december. De bank maakte dit via een e-mail aan haar klanten bekend. Het bezoekersaantal is volgens de Rabobank sterk teruggelopen, omdat steeds meer klanten hun bankzaken via het internet regelen.
Wijchense klanten die fysiek met een Rabobankmedewerker in gesprek willen, kunnen een afspraak maken met een van de mobiele adviseurs. Die komt dan naar de klant toe. Wanneer klanten toch nog het kantoor willen bezoeken, kunnen zij terecht in Nijmegen aan het Keizer Karelplein.
In 2015 is de Wijchense Rabobank verhuisd van de Kasteellaan naar de Oude Klapstraat, naast bioscoop Cinema Roma. De bank is tijdens de coronacrisis al eerder voor een lange periode dicht geweest. In het pand zaten tot voor kort pin- en stortapparaten. Deze zijn sinds een tijdje gesloten. Klanten die geld op willen nemen, kunnen dit doen bij Geldmaat.
Nu het kantoor in Wijchen per 23 december sluit, is de Rabobank langs de Van Heemstraweg in Druten nog de enige in het Land van Maas en Waal.