Jeugd skeelert volop door in de winterperiode

Jeugd van Skeelerclub Oost Veluwe.
Jeugd van Skeelerclub Oost Veluwe. © Skeelerclub Oost Vel.
HEERDE - Ondanks dat het skeelerseizoen er voor veel skeeleraars op zit, velen kiezen in de winter voor de smalle ijzers van de schaatsen, is er nog een (steeds groter wordende) groep die ook in de winter op de wieltjes blijft rijden. En de jeugd van Skeelerclub Oost Veluwe doet dat ook in een grote groep met meerdere trainers.
Op de donderdagavond wordt er binnen gereden, in de Faberhal in Heerde, en op de dinsdag wordt er op de skeelerbaan aan de Kommerseweg getraind. Als de baan droog is op de skeelers en als de baan nat is wordt er niet getraind op de wieltjes maar wordt aan de conditie gewerkt met allerlei oefeningen in spelvorm.
Er is bij de trainingen nog plaats voor nieuwe leden, wie hiervoor belangstelling heeft kan zich melden rond 18.15 uur bij de skeelerbaan of in de Faberhal. De eerste maand kan gratis meegetraind worden. En heb je in die periode nog niet de beschikking over skeelers of beschermingsmateriaal, dan is dit ook te leen bij de club.
Wie informatie wil hebben over de trainingen kan dit krijgen via een mail naar info@skeelerhuus.nl of een telefoontje naar Monique Roosenboom Tel. 06-45190765