A capellazang bij kaarslicht van wereldberoemd koor in de Oude Kerk Veenendaal

Anuna
Anuna © Persfoto Lampegiet
VEENENDAAL - Op zaterdag 10 december zorgt het Ierse koor Anúna voor warme kerstsferen in de Oude Kerk van Veenendaal, georganiseerd door Theater Lampegiet. Met een combinatie van samenvloeiende a capellazang, prachtige kostuums en flakkerend kaarslicht brengen de zangers en zangeressen het publiek in een echte kerststemming.
Het internationaal befaamde koor Anúna doet bij menig muziekliefhebber het hart sneller kloppen. Al jarenlang trekt de groep volle zalen, door de hele wereld heen. Vooral de kersttours zijn razend populair. De voorstellingen in Veenendaal zijn dan ook altijd een groot succes. Inmiddels is het een winterse traditie geworden van het koor uit Dublin om in Nederland kerstshows te geven. Dit jaar is Christmas with Anúna op zaterdag 10 december is te bewonderen in de Oude Kerk aan de Markt in Veenendaal.
Veel van de muziek, is geïnspireerd door eeuwenoude folk verhalen, vaak gedateerd uit de Middeleeuwen. Tijdens het sfeervolle kerstconcert komen liederen voorbij als Silend Night en Away in a manger, maar ook meer hedendaagse songs die Anúna zich helemaal eigen heeft gemaakt. Met hun engelenzang en Gregoriaanse chants zorgt Anúna voor een betoverende avond van hoge klasse.
Meer informatie Zaterdag 10 december 2022 in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 20:00 uur in de Oude Kerk. Tickets zijn verkrijgbaar voor €27,50 via www.lampegiet.